The Noble Collection

The Noble Collection is een grote en belangrijke fabrikant van allerlei replica’s en collectibles. Je komt in de webshop van Heroic Tales dan ook veel producten van The Noble Collection tegen, met name in de categorieën Harry Potter en Fantastic Beasts. Ben je op zoek naar Harry Potter merchandise, dan is de kans heel groot dat The Noble Collection het voor je gemaakt heeft. The Noble Collection heeft, net als fabrikant Cinereplicas (waar we ook producten van bieden) namelijk de officiële licenties om de replica’s te maken en specialiseert zich in het maken van verzamelitems met zeer fijne details. Zo ziet je collectible er helemaal uit zoals in de film en wordt het een echt pronkstuk.

Prachtige toverstafjes met fijne details

Populaire artikelen die ontwikkeld zijn door The Noble Collection zijn onder andere Harry Potter toverstafjes en de toverstaf displays die je bij Heroic Tales online kunt bestellen. Bij het maken van de toverstafjes zijn de echte wands uit de films zo goed mogelijk nagemaakt. Het leuke aan deze producten is dat ze niet alleen geweldig zijn voor de verzamelaars die er alleen naar kijken, ook cosplayers kunnen hier heel blij van worden! Zo zijn er nog veel meer artikelen te noemen die door The Noble Collection met grote zorg zijn nagemaakt van de films, maar die je gewoon online shopt bij Heroic Tales.

Bestel The Noble Collection artikelen gewoon in Nederland

The Noble Collection is van oorsprong geen Nederlands bedrijf, maar dat maakt voor jouw bestellingen niets uit! Als je bij Heroic Tales bestelt, dan worden bijvoorbeeld een Harry Potter replica of een Ollivander wand in de meeste gevallen binnen één tot een paar werkdagen bij je thuisbezorgd. En dat tegen een aantrekkelijk tarief. Bestel je producten met een totale waarde van 60 euro of meer? Dan nemen wij de verzending * helemaal voor onze rekening. Heb je nog vragen over het bestellen van producten van The Noble Collection in de webshop van Heroic Tales? Neem dan gerust even contact met ons op! We helpen je natuurlijk graag verder.


*Binnen Nederland. België aangepast tarief.