Harry Potter feestje

Niets is leuker dan een themafeestje, zeker niet voor iemand die echt compleet fan van iets is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Harry Potter feestje? Er zijn veel verschillende manieren om een Harry Potter kinderfeestje te organiseren, waarbij er leuke ideeën te bedenken zijn voor ieder budget. Heroic Tales biedt een aantal geweldige producten die je goed kunt gebruiken op een Harry Potter feest, maar geeft ook graag tips waar je zelf mee aan de slag kunt!

De mooiste aankleding voor jouw party

Ga je zelf een Harry Potter feestje organiseren? Dan kun je bij Heroic Tales terecht voor een aantal leuke producten die de aankleding helemaal compleet gaan maken. Denk bijvoorbeeld aan muffins of cupcakes maken met cakebakjes en vlaggetjes om vervolgens de jarige, in Harry Potter stijl, de speciale verjaardagskaarsjes uit te laten blazen. Zet een schaal Smekkies in alle smaken op tafel en maak het af met een heerlijk boterbier. Kortom: mogelijkheden genoeg in onze webshop. En niet onbelangrijk, je bent, samen met het juiste cadeau, meteen helemaal klaar voor het feestje en kunt alle spreuken alvast gaan oefenen.

Een enorm leuk Harry Potter cadeau

Organiseer jij het Harry Potter feestje of ben je ervoor uitgenodigd? Dan wil je natúúrlijk het perfecte cadeau meenemen. Ook dan kun je helemaal losgaan in onze online Harry Potter winkel! Al voor een klein budget heb jij een geweldig Harry Potter cadeautje voor de jarige. We noemen graag enkele voorbeelden: • Set van pen en boekenlegger • Griffoendor sjaal • Een echte Zweinstein stropdas (verschillende huizen beschikbaar) • prachtige sieraden • Toverstaf van zijn of haar favoriete karakter. En zo kunnen we echt nog wel een tijdje doorgaan. Neem gewoon even een kijkje in ons assortiment voor alle Harry Potter spullen.

Tips: Maak je Harry Potter feestje compleet

Wil jij met een klein budget je Harry Potter kinderfeestje compleet maken? Dan hebben wij deze extra tips voor jou:

• Verstuur uitnodigingen in HP-stijl, zoals de brief die Harry kreeg toen hij 11 werd en naar Zweinstein mocht.

• Creëer een eigen sorteerceremonie en maak cupcakes in de stijl van de verschillende huizen! Kies bijvoorbeeld voor een gekleurde vulling of decoratie in de kleur groen, rood, geel of blauw. Of giet het beslag over een gekleurd papier die je pas ziet op het moment dat het Harry Potter gebakje bijna op is.

• Zorg dat je op de achtergrond de soundtrack van de Harry Potter films aan hebt staan, om je gasten gelijk in de sfeer te krijgen.

• Maak vliegende kaarsen van wc rolletjes. Gebruik lijm voor de druipers en spuit het geheel wit. Met visdraad aan het plafond hangen. Doe er als laatste nog een kaarsje op batterijtjes in en jouw feesttafel is magisch!