Harry Potter snoep kopen

Het is natuurlijk al hartstikke gaaf als je iets bezit dat er precies zo uitziet als in de Harry Potter verhalen, maar wat nu als je er ook écht iets mee kunt? Wij noemen als voorbeeld: Harry Potter snoep. We herinneren ons vast allemaal dat eerste moment waarop je in het boek las over de bijzondere lekkernijen die Harry en zijn vrienden allemaal konden kopen, zoals de Smekkies in alle smaken en de Chocokikkers. En het werd allemaal nóg echter toen we de creaties ook in de films voorbij zagen komen! En het leuke is, ook bij Heroic Tales kun je terecht voor Harry Potter snoep.

Bestel Chocokikkers die níet uit het raam springen

Bij Heroic Tales vinden we de Chocokikkers helemaal geweldig. In de film zit er natuurlijk een verzamelkaart bij iedere verpakking met een bewegende figuur uit de Zweinstein wereld en die zul je hier ook in aantreffen. Zoek je de kikker niet op te eten en wil je ook het mooie doosje er ook bij dan raden we jou de replica aan. Deze ziet er net zo echt uit als in de film, maar het grote voordeel is, van beide soorten, dat deze kikkers nergens naartoe zullen springen! Eet ze dus gerust de betoverde chocolade kikker thuis of onderweg. De Chocokikkers zijn ideaal om in huis te halen als je bijvoorbeeld een Harry Potter kinderfeestje organiseert, of een filmmarathon met je vrienden. Je hoeft echt geen kind meer te zijn om hier 100 procent van te genieten!

Chocolate frog - Harry Potter

Ontdek magische Harry Potter producten

Naast de Chocokikkers waren er natuurlijk nog veel meer soorten snoep waar we dankzij Harry Potter kennis mee maakten. De Smekkies in alle smaken (Bertie Bott’s Beans) zijn bijvoorbeeld jelly beans die geheid zorgen voor een verrassing: positief of negatief! In de film kon je een Smekkie tegenkomen met snotsmaak, de smaak van rotte ei of van worm. Daar hoef je gelukkig in het echt niet bang voor te zijn.

Houd het Heroic Tales assortiment goed in de gaten voor jouw favoriete Harry Potter producten. Wil je weten of we aan een bepaald product kunnen komen voor jou? Neem dan gerust even contact op, dan leggen we je uit wat de mogelijkheden zijn.