Harry Potter serie

Na jaren van geruchten en speculatie is het toch echt gebeurd. Warner Bros. gaat een nieuwe serie maken over de wereldberoemde Harry Potter. Tijdens een grote persconferentie werd bekend gemaakt dat deze serie op moment van schrijven nog onbekende toekomst te zien zal gaan zijn op MAX. MAX zijn in 2024 in Nederland beschikbaar zijn en zal HBO Max gaan vervangen.

Er is nog niet veel bekend, maar wat al wel bekend is is dat er andere acteurs en actrices de rollen van Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley, Albus Dumbledore, Severus Snape en alle andere zullen gaan spelen. Ook is bekend dat elk seizoen gelijk zal zijn aan één boek met als doel om de komende tien jaar tovenaars en Muggles aan de buis gekluisterd te houden met een butterbeer op tafel en een toverstaf in de aanslag.

J.K. Rowling is, in tegenstelling tot Hogwarts Legacy, wel bij dit nieuwe project betrokken en zegt hierover "een mate van diepte en gedetailleerdheid brengen die alleen mogelijk is in een langlopende tv-serie". Rowling heeft zich de afgelopen jaren niet bepaald geliefd gemaakt met haar uitspraken rondom hoe mensen zichzelf identificeren en dat zal ervoor zorgen dat er een groep mensen zal zijn die niet direct warm zal lopen voor een nieuwe versie van de avonturen in en rondom Hogwarts.

Dat Warner Bros. ervoor kiest om de mateloos magische boeken opnieuw aan te pakken met een camera is natuurlijk nog niet zo gek als je bedenkt dat de 8 films wereldwijd 10 miljard dollar hebben opgebracht en daarmee nu de Marvel Cinematic Unviverse (MCU) en Star Wars de meest succesvolle serie is uit de geschiedenis van de bioscoop.

In de komende maanden zal er ongetwijfeld meer informatie bij komen en is Heroic Tales zeker van plan je op de hoogte te houden. Schrijf je dus in als member en je ontvang automatisch meer nieuws rond deze nieuwe serie en de Harry Potter merchandise die jou zal betoveren.