Cinereplicas

Cinereplicas is een Amerikaans bedrijf dat toffe Harry Potter merchandise ontwikkelt met officiële licentie. Wij werken graag samen met dit soort bedrijven, want dat betekent dat we die mooie artikelen weer bij jou kunnen bezorgen! Cinereplicas is onder andere verantwoordelijk voor gewaden, sjaals, stropdassen en verschillende andere Harry Potter accessoires. Wil je gewoon in Nederland Harry Potter producten uit Amerika bestellen? Dan doe je dat natuurlijk online bij Heroic Tales. Je profiteert dan van aantrekkelijke verzendkosten en je bent er zeker van dat je je bestelling binnen enkele werkdagen al in huis hebt. Zo kun je snel genieten van je Harry Potter merchandise.


Harry Potter artikelen voor dagelijks gebruik of cosplay

Cinereplicas richt zich voornamelijk op Harry Potter kleding en cadeau-artikelen (eigenlijk kun je álles van Harry Potter wel cadeau geven, toch?) . Ideaal, want wij daar houden wij ook van! Harry Potter kleding, zoals de sjaals en accessoires, kun je eigenlijk altijd gebruiken. Leuk bijvoorbeeld als je van cosplay houdt en je je graag verkleedt als één van je favoriete Harry Potter personages, maar ook gewoon handig in het dagelijkse leven. Goed, een dikke sjaal is misschien niet heel passend in de zomer, maar ‘s avonds kan het behoorlijk afkoelen en dan is het best lekker om iets warms bij je te hebben. En laten we eerlijk zijn: als je fan bent van Harry Potter, dan maakt het je toch niet uit wanneer je iets draagt?


Cinereplicas producten bij Heroic Tales

De producten van Cinereplicas zijn zoals gezegd verkrijgbaar bij Heroic Tales. We bieden een deel van het assortiment, waarbij we vooral kijken naar welke producten gewild zijn bij de Nederlandse Harry Potter liefhebbers. Mis je een bepaald Cinereplicas artikel in het assortiment, of een andere Harry Potter topper? Neem dan gerust eens contact met ons op, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. Ook als je andere producten zoekt, van bijvoorbeeld The Noble Collection of een andere fabrikant, kun je het ons altijd laten weten.