Betaalmiddelen

 

Hieronder zullen we alle betaalwijzen één voor één voor je uitleggen, zodat het helemaal duidelijk is hoe en wat je betaald.

 

iDeal:

iDeal is tegenwoordig niet meer weg te denken op internet en tegenwoordig wordt dit miljoenen keer per dag gebruikt. Als je voor iDeal kiest ga je eigenlijk internetbankieren bij je eigen bank. Onze shop en iDeal zorgen er samen alleen voor dat alles, zoals bedrag, rekeningnummer en onze naam, al is ingevuld. Het enige wat jij nog hoeft te doen is in te loggen en goed te keuren, daarna keer je weer terug op onze shop en zul je te zien krijgen dat je hebt betaald en dat wij met je bestelling aan de gang zullen gaan.

Als je dit doet dan ben je ook in de veilige omgeving van je eigen bank en bent dus NIET aanwezig in onze shop. Wij zien dus niets van jouw (inlog)gegevens!

 

Paypal:

Paypal werkt bijna hetzelfde als iDeal, met eigenlijk één verschil. Dat verschil is dat je hier niet naar een rekeningnummer overschrijft, maar naar een mailadres.

Ook hier zijn alle gegevens al voor je ingevuld en is het alleen nog een kwestie van bevestigen. Paypal biedt ook een service voor geschillen.

Paypal-betalingen gebeuren in een door Paypal beveiligde omgeving en ook hier kunnen wij je (inlog)gegevens niet inzien.

 

Credit Cards:

Wij accepteren VISA en Mastercard credit cards bij bestellingen van €25 of hoger. Hierbij is er de mogelijkheid om via Applepay of Googlepay je betaling te doen, maar je kunt ook de traditionele manier aanhouden. Wederom werkt dit bijna hetzelfde als iDeal en Paypal. maar hier zit een groot verschil tussen waar je beter rekening mee kan houden.

iDeal en Paypal zijn betaalwijzen die meteen afgewerkt worden, maar de credit cards worden meestal 's nachts pas verwerkt. Wij wachten altijd af of deze betalingen succesvol zijn geweest voor we met je bestelling aan de gang kunnen gaan. Mocht je dus iets willen hebben, maar heb je een snelle levering nodig dan raden wij aan om een andere betaalwijze te kiezen.

 

Giropay en Bancontact/Mistercash:

Dit zijn de duitse en belgische varianten van wat wij iDeal noemen. Deze betaalwijzen zul je alleen te zien krijgen als jouw factuuradres in Duitsland of België is. Is jouw adres in Nederland en wil je met Giropay of Bancontact/Mistercash betalen neem dan contact met ons op.

 

Billink: Door een wisseling van Billink naar AfterPay is achteraf betalen tijdelijk niet mogelijk. Onze excuses voor het ongemak

Deze manier van betalen raden wij sterk af om te gebruiken bij bestellingen met een pre-order of producten die niet direct leverbaar zijn. Dit omdat de rekening van Billink meestal sneller binnen valt dan dat wij het product leveren.

Achteraf betalen. Jouw bestelling wordt door Billink betaalt en deze zal de rekening naar jou toe sturen die jou 14 dagen uitgestelde betaling geeft. Billink, beschikbaar bij bedragen vanaf €54 (incl verzendkosten), heeft een grens van €250 wat ze voor jou voorschieten ongeacht of dat nu één of meer bestellingen is. Lukt het niet om in onze webshop te betalen met Billink dan raden wij aan contact op te nemen met een van de Billink servicemedewerkers er kan iets in jouw situatie aan de hand zijn waardoor zij jouw aanvraag afwijzen. 

Let op: De combinatie van Billink met afhalen bij een PostNL-punt is niet mogelijk. Billink legt ons deze restrictie op in verband met fraudepreventie.

Bankoverschrijving vooraf:

Bankoverschrijving is wat je gewend bent. Je logt in bij je bank en vult alle gegevens in die je van ons hebt gekregen. De volgende dag, of zelfs dezelfde dag nog, is je betaling afgewerkt. Wij vragen je bij deze manier om ons een seintje te geven, zodat we je betaling in de gaten kunnen houden. Betaling via deze wijze vanuit het buitenland kan enkele dagen duren.